Day Events – Taste Theater Amsterdome

Dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid, vele sfeervolle ruimtes en gastvrije medewerkers is Taste Theater Amsterdome geschikt voor diverse (zakelijke) dag en avond evenementen.

Wilt u bijvoorbeeld een kleine vergadering organiseren of een groots Tailormade evenement waarbij u het gehele gebouw voor u en uw medewerkers en/of relatie wilt afhuren? Deze locatie biedt oneindig veel mogelijkheden in een moderne setting. Op basis van uw wensen creëren we samen met u een compleet op maat gemaakt evenement.

Vraag hier uw offerte aan en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

“Ik zoek tot ik voor iedereen een sleutel heb gevonden.
Ik ben een inbreker met een universele loper… en ik wandel,
ik huppel, ik dans over water!”

Jonathan Kelvin

taste theater

Deze website serveert cookies voor een beter bezoek.