Praktische informatie

Kaartverkoop

Je kan ieder moment van de dag uitsluitend online kaarten bestellen via deze website. De betaalmogelijkheden online zijn als volgt:
iDeal / Visa / Mastercard / Taste Voucher

Het Taste Theater Amsterdome beschikt niet over een aparte kassa. De verkoop van kaarten geschiedt uitsluitend vooraf online.

In het Taste Theater Amsterdome, het restaurant, de barren en voor een parkeerkaart ter plaatse, kan je alleen met een pinpas of creditcard betalen. Het is niet mogelijk om met contant geld te betalen.

Voor alle boekingen zijn de transactiekosten € 1,85. De transactiekosten dekken de kosten die betrekking hebben op onze kaartverkoop. Hiertoe behoren systeemkosten van ons verkoopsysteem, communicatiekosten, hostingkosten, verkoopkosten en iDealkosten. Het toesturen van e-tickets is gratis.

Je kan je e-tickets downloaden via het linkje op de ontvangen bevestiging. Hierna kan je de e-tickets uitprinten op A4 formaat.
Mocht je de tickets op je mobiele telefoon kunnen tonen met een goed leesbare QR-code, dan kunnen we de QR-code scannen vanaf jouw mobiele telefoon. Anders is het noodzakelijk om jouw tickets te printen en deze bij de kaartcontrole te tonen. Mocht je jouw entreebewijzen hebben verloren of zijn vergeten, dan verstrekken wij (onder voorbehoud en uitsluitend op de dag zelf vanaf twee uur voor aanvang van de Taste Experience, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs) duplicaatkaarten. Je kan ook de digitale versie van je ticket laten zien op je mobiele telefoon.

Bij de shows hanteert Taste Theater Amsterdome een flexibele prijsstelling indien marktomstandigheden daar om vragen. Dat betekent dat prijzen kunnen stijgen of dalen als gevolg van vraag en aanbod.

Taste Theater Amsterdome en haar partners respecteren de privacy van alle gebruikers van haar website en haar klanten en zorgt dat de persoonlijke informatie die wij ontvangen, vertrouwelijk wordt behandeld. Voor ons Privacy Statement klik hier.

Je verblijf in het theater

Het theater beschikt over een gratis garderobe. Je wordt verzocht jassen en meegebrachte (grotere) tassen af te geven i.v.m. de veiligheid in de zaal. Tijdens de Taste Experience is er altijd iemand aanwezig in de garderobe. De garderobe biedt helaas onvoldoende garderoberuimte om grote tassen op te bergen. Je wordt daarom verzocht helemaal geen grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het theater.

Het is om veiligheidsredenen ook niet toegestaan om tassen mee te nemen in de theaterzaal. Tassen vormen een belemmering bij het ronddraaien op uw stoel en bij een eventuele ontruiming. Handtassen mogen een maximaal formaat van A4 hebben en ongeveer 10 cm dikte hebben.

Tijdens de Taste Experience proberen we alle zintuigen te prikkelen, o.a. met smaak en geur. Taste Productions probeert alle ingrediënten te identificeren die allergische reacties kunnen veroorzaken en tijdens de Taste Experience word je geïnformeerd over mogelijke allergenen in de gebruikte producten. Maar het nemen van de bites is op eigen risico.

Het is niet toegestaan om tijdens de Taste Experience te fotograferen of geluids- en/of filmopnamen te maken zonder dat de directie van het Taste Theater Amsterdome daarvoor toestemming heeft verleend. Ook is het gebruik van mobiele telefoons verboden. Je wordt dringend verzocht je mobiele telefoon uit te schakelen.

Taste Theater Amsterdome is een rookvrij theater. Roken binnen het gebouw is nergens toegestaan.

Ben je iets verloren tijdens je bezoek aan het Taste Theater Amsterdome? Stuur dan een mailtje naar info@taste.productions en wij nemen spoedig contact met je op.

TOEGANKELIJKHEID

Het theater beschikt over 2 rolstoelplaatsen waar je in jouw eigen rolstoel van de Taste Experience kunt genieten. Deze plaatsen kan je uitsluitend telefonisch boeken via ons bespreekburo 020-7652024. Op het parkeerterrein van de Amsterdome zijn er 2 parkeerplekken voor mindervaliden vlak bij de ingang.

Alhoewel de Taste Experience in hoge mate wordt ondersteund door een 360 graden beeldscherm, worden in deze Taste Experience met namen ook de andere zintuigen geprikkeld (smaak, geur, stem/geluid/muziek…).

Kom je met een hulphond of blindengeleidehond naar het theater, maak hier dan alsjeblieft vooraf melding. Het liefst door kaarten te boeken via 020-7652024, zodat we samen kunnen kijken welke van de nog beschikbare plaatsen het meest geschikt zijn. Heb je al kaarten geboekt, stuur ons dan alsjeblieft vooraf een email naar info@taste.productions met vermelding van de datum, boekingsnummer en je stoelnummer. Wij houden er op de avond zelf dan rekening mee.

 

Veel gestelde vragen

Stopzetten Taste

In het licht van de verder oplopende coronacijfers, de overheidsmaatregelen en het sentiment daaromtrent in de maatschappij en de daarmee samenhangende tegenvallende kaartverkoop was de voorstelling niet meer levensvatbaar. Het was daarom onverantwoord om nog verder door te spelen.

Op dit moment hopen we daar wel op, maar dat is afhankelijk van de afspraken die we moeten maken met alle betrokkenen bij de productie.

We zullen hoe dan ook ons uiterste best doen om iedereen te compenseren.
We zullen iedereen per mail op de hoogte brengen van de vervolgstappen. Wij vragen u onze berichtgeving per mail af te wachten Dringende vragen kunt u per mail stellen op info@taste.productions.

Tickets

Tickets voor Taste kan je hier reserveren. Bij vragen kun je contact opnemen door te mailen naar info@taste360theatre.com.

Voor zakelijke arrangementen en groepen vanaf 20 personen kun je contact opnemen met onze partner klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Het theater beschikt over 2 rolstoelplaatsen waar je in jouw eigen rolstoel van de Taste Experience kunt genieten. Deze plaatsen kan je uitsluitend telefonisch reserveren via ons bespreekburo 020-7652024.

Mocht je de tickets op jouw mobiele telefoon kunnen tonen met een goed leesbare QR-code, dan kunnen we de QR-code scannen vanaf jouw mobiele telefoon. Anders is het noodzakelijk om jouw tickets te printen en deze bij de kaartcontrole te tonen.

Helaas is het niet mogelijk je reservering te annuleren. Mocht je jouw reservering willen wijzigen vragen wij om contact op te nemen door te mailen naar info@taste360theatre.com .

The Taste Experience

De Taste Experience is helemaal in het Nederlands.

De Taste Experience start om 20:00 uur, maar houd rekening met afwijkende aanvangstijden. Naar verwachting ligt de eindtijd rond 22:00 uur.

De Taste Experience heeft geen pauze.

Als je te laat bent en de Taste Experience is begonnen, dan kunnen we je helaas niet meer binnenlaten. Er zal een geschikt moment worden afgewacht om de zaal te betreden, wanneer het de artiest(en) en het publiek zo min mogelijk stoort. Maar we kunnen je niet garanderen op welk moment je eventueel nog wel de zaal in kan.

Het is niet toegestaan om tijdens de Taste Experience te fotograferen of geluids- en/of filmopnamen te maken zonder dat de directie van het Taste Theater daarvoor toestemming heeft verleend. Ook is het gebruik van mobiele telefoons verboden. Je wordt dringend verzocht je mobiele telefoon uit te schakelen.

Corona check

Ja, Taste Productions zal gebruik maken van de CoranaCheck en CoronaCheck Scanner apps van de Rijksoverheid.

Je kunt als bezoeker op deze manier toegang krijgen tot een activiteit met de app CoronaCheck:

  • Je laat je testen op corona.
  • De organisatie waar je je laat testen, stuurt jou de uitslag van jouw test. Heb je geen corona, dan ontvang je jouw negatieve testresultaat.
  • Daarna maak je met de app CoronaCheck van jouw testresultaat een testbewijs. Dit bewijs heeft de vorm van een QR-code.
  • De QR-code laat je scannen bij de ingang van Tast Theater Amsterdome.

Eten en drinken

Het theater geeft je de mogelijkheid voorafgaand aan de Taste Expierence te dineren.

Het restaurant in het theater is geopend vanaf 17:30 uur. 

Voor meer informatie over arrangementen met groepen vind je op de pagina Groepen 10+.

Graag vernemen wij voorafgaand aan jouw bezoek of je bepaalde allergieën of dieetwensen hebt, zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden. Je kan dit kenbaar maken door een mail te sturen aan info@taste360theatre.com .

Locatie Taste Theater Amsterdome

Het theater is op speeldagen geopend van 17.30 tot 23.00 uur.

Het adres en de routebeschrijving vind je op de pagina bereikbaarheid.

De Taste Theater Amsterdome beschikt over 200 parkeerplaatsen. Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Via de website kan je voor € 10,00 euro online een parkeerkaart reserveren. Bekijk alle mogelijkheden rondom parkeren op de pagina bereikbaarheid.

Ben je iets verloren tijdens jouw bezoek aan het theater? Stuur dan een mailtje naar info@taste360theatre.com en wij nemen spoedig contact met je op.

Het theater beschikt over een gratis garderobe. Je wordt verzocht jassen en meegebrachte (grotere) tassen af te geven i.v.m. de veiligheid in de zaal. Tijdens de Taste Experience is er altijd iemand aanwezig in de garderobe. De garderobe biedt helaas onvoldoende garderoberuimte om grote tassen op te bergen. Je wordt daarom verzocht helemaal geen grote tassen of rugzakken mee te nemen naar het theater.

“Sluit je ogen, voel je herinnering. Het is  onbetaalbaar.
Dat is het tragische van het schone. Het is bederfelijk”

Jonathan Kelvin

taste theater

Deze website serveert cookies voor een beter bezoek.