Uw bezoek

OPENINGSTIJDEN
Het Taste Theater Amsterdome is op speeldagen geopend vanaf 2,5 uur voor aanvang van de voorstelling. Bij matineevoorstellingen vanaf 1,5 uur voor aanvang.

DINER VOORAF
Heb je gereserveerd voor het driegangen diner voorafgaand aan de Taste Experience, dan ontvangen wij jou graag 2 uur voorafgaand aan de show in restaurant The Lab in de Amsterdome om optimaal van het diner te kunnen genieten. Bij matinee voorstellingen is het diner na afloop van de Taste Experience.

BITES VOORAF
Heb je niet voor het driegangenmenu gereserveerd, maar wil je wel graag voor de voorstelling wat eten, dan kun je vanaf 1 uur voor aanvang uur in de The Lobby genieten van een selectie van bites die je ter plaatse kunt bestellen en afrekenen.

AANVANG
Vanaf een half uur voor aanvang gaat de theaterzaal open. De aanvangstijd van de Taste Experience staat vermeld op je ticket. Doorgaans begint de Taste Experience om 20:00 uur, maar houd rekening met afwijkende aanvangstijden. Bijvoorbeeld op zondag zijn er voorstellingen om 15:00 en 19:00 uur.

DUUR VAN DE TASTE EXPERIENCE
Tot aan de première is het nog niet helemaal duidelijk hoe lang de Taste Experience precies zal duren, naar verwachting is de Taste Experience om 22:00 uur afgelopen, waarna er in The Lobby nog een glas champagne en een laatste bite geserveerd wordt.

NA AANVANG GEEN TOEGANG
Houd alsjeblieft rekening met voldoende reistijd om bij het theater te komen. De beleving start al ruim voor aanvang van de Taste Experience. Dus we raden je aan uiterlijk een half uur voor aanvang aanwezig te zijn. Als je te laat bent en de Taste Experience is begonnen, dan kunnen we je helaas niet meer binnenlaten. Er zal een geschikt moment worden afgewacht om de zaal te betreden, wanneer het de artiest(en) en het publiek zo min mogelijk stoort. Maar we kunnen je niet garanderen op welk moment je eventueel nog wel de zaal in kan. De Taste Experience heeft geen pauze.

taste theater

Deze website serveert cookies voor een beter bezoek.